onsdag 1 augusti 2012

In Heaven

In Heaven är en av mina absoluta favoritlåtar. Den är så bra att den förtjänar ett eget inlägg här på bloggen.

JYJ är en grupp som består av de tre medlemmar från DBSK som stämt SM Entertainment och startat eget. Gruppen består av Junsu (som ni kanske kommer ihåg härifrån), Yoochun och Jaejoong.

In Heaven släpptes i september 2011. Jaejoong har skrivit både text och musik. Bakgrunden till låten är att en av Jaejoongs bästa vänner, artisten Park Yongha, tog sitt liv ett par dagar efter att han ringt Jaejoong och velat att de skulle träffas. Jaejoong var i New York och promotade JYJ's engelska skiva The Beginning och lovade att de skulle mötas när han kom tillbaka. Tyvärr missade Jaejoong även begravningen och In Heaven är både en hyllning till Park Yongha, samt Jaejoongs egna tankar om att vrida tillbaka klockan och få en andra chans.

I videon ser vi Junsu och skådespelerskan Song Jihyo. Jaejoong föredrog att antingen Junsu eller Yoochun skulle agera i videon. Detta är fullversionen som är hela tio minuter lång men jag rekommenderar att ni ser den eftersom den har hela storyn. Om ni bara vill lyssna på låten finns den också, bara att söka efter audio.




Som bonus länkar jag detta klippet. Skulle gärna ha med den här låten men eftersom DBSK bara gett ut den på japanska får det räcka med en länk. Låten heter Why Did I Fall in Love with You och framförs live. Dessa killarna kan sjunga! Lyssna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar