fredag 6 juli 2012

Gula febern

Gula febern är vad de personer som av okänd anledning har en besatthet av asiatiska personer drabbats av. De är alltså inte ett dugg intresserade av en som person, utan endast pga ens utseende. Ofta har de luddiga (läs sexuella, möjligen inspirerade av aningens för mkt japansk pr0n) motiv eller så önskar de sig en späd, pryd flickvän som fnissar i handen och är aegyo.

Alla jag vet kan lukta sig till en person med gula febern på en mils radie. Det är mycket uppenbart och mycket oattraktivt. Lustigt nog verkar de inte fatta att om man söker sig till en adopterad asiatisk person lär man inte få någon undergiven, söt liten pingla. ;)

Imorgon ska jag förklara aegyo lite närmare. Det passar bra med korta inlägg eftersom jag och barnen flyger till Gbg idag. Vi ska hälsa på mina föräldrar och kolla in Jennifer som spelar slutspel i Partille Cup.

Big Bang är tillbaka! Detta är dock inte deras senaste låt utan en av deras allra bästa från i mars. Den ligger fortfarande på plats 55 på Youtubes topp 100. Fantastic Baby!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar